Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Cylinderbyte på grund av nyckelstöld

På grund av Kirunabostäder utsatts för en stöld av huvudnycklar har vi på kort varsel genomfört cylinderbyte i ett antal av våra fastigheter i centrala Kiruna.

Jobba med oss

Bild

Foto: Fredric Alm

Oavsett vilken roll du har inom Kirunabostäder får du chans att utvecklas och bidra till nytta och glädje för våra hyresgäster.

Ett välskött bolag med en stark vision

På Kirunabostäder möts av en öppen företagskultur där tillsammans, engagemang och omtanke är viktiga värdeord. Vi uppmuntrar alltid egna initiativ och jobbar aktivt för att ta vara på våra medarbetares vilja att fortsätta utvecklas, växa i sina roller och nå resultat.

Det innebär att du får frihet under ansvar och utmanande arbetsuppgifter i en miljö som präglas av gemenskap och stark drivkraft att nå vår vision; Hos oss vill du bo.

Vi ger dig möjlighet att växa

Hos oss får du uppmuntran och stöd när du vill ta nya steg i din personliga utveckling och karriär. Blandningen av ung talang, gedigen erfarenhet och massor av nyfikenhet gör Kirunabostäder till en spännande arbetsplats.

Våra värderingar

Vi är ett bolagt med fokus på service. Vi värnar om balans mellan arbetsliv och fritid, och vårt arbete präglas av våra värderingar – tillsammans, engagemang och omtanke

Tillsammans

Vi vill vara en organisation som bjuder på vår kunskap och lär oss mer genom att lyssna på kollegor, kunder och partners. Som kommunicerar öppet och tydligt och alltid pratar med istället för om varandra. Vi vill vara en arbetsplats där vi med stolthet strävar mot gemensamma mål och möter utmaningar som ett lag. Där vi vågar be om hjälp och uttrycka vår åsikt. För tillsammans blir vi mer effektiva och värdefulla för Kiruna idag och i framtiden.

Engagemang

Vi vill vara en organisation som ser helheten i vårt erbjudande och värdet av vår funktion i samhället. Som alltid försöker, vågar ta initiativ och bryr oss om att skapa mening även utanför vårt uppdrag. Vi vill vara en drivande aktör som tar tag i problem och samarbetar kring utmaningar för att göra skillnad på riktigt. För kvalitet för oss är mer än tak över huvudet - det är ett upplevt värde i vardagen, livet och verksamheten.

Omtanke

Vi vill vara en organisation som bygger på respekt och allas lika värde. En organisation som tar hand om varandra och oss själva och bryr oss om det samhälle och den framtid vi är med och bygger. Vi vill vara en verksamhet där servicevilja skapar värde för vår egen och andras omgivning och vardag. För genom att ställa upp för och underlätta för varandra blir vi ett Kirunabostäder som skapar omtanke innanför och utanför våra väggar.

Spontanansökan

Skicka gärna in ditt CV och ett personligt brev för kommande lediga tjänster till info@kirunabostader.se.

Student

För dig som är student kan Kirunabostäder erbjuda traineetjänster och examensarbete/uppsats inom olika yrkesområden. Du kan skicka in din ansökan med namn, telefon och e-post till info@kirunabostader.se. Vi behöver veta vilken utbildning du går, förslag på ämne eller intresseområde, när ditt examensarbete ska starta och vilket datum du senaste behöver ett besked från oss. Välkommen med din ansökan!


Senast uppdaterad •
Fråga oss!